AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, eş, dost ve akrabanın işlerine yardım edileceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, kazanılan ama henüz ele geçmeyen paraya, büyük bir parasal sorundan ötürü iflas edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birlikleriniz gerçekten ümit verici olabilir.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek kendisi için çok hayırlı bir işe girdiği bir dönemde büyük zarar edeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek karanlık ve kötü günlerin yakında olduğuna, girilen işlerde bir türlü düzen sağlanamayacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında sanatçıyla şarkı söylemek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, herkesin parmakla göstereceği kadar başarılı bir iş hayatına kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek hedefleri daha net hale getirip, koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini görmek hiçbir şeyin aksiliklere takılmadan istediği gibi ilerleyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalettir.

Kahve falında telefonda şarkı söylemek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı dilde şarkı söylemek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, başarısız olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir