AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, helal ekmek yiyeceğine, mutlu günler göreceğine, çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, muradınıza ereceğinize, bir beladan kurtulacağına, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Size faydası olmayan iş ya da ilişkilerden kurtulmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek tövbe edip daha düzgün ve iyi bir hayat yaşanacağına, huzurun kaçacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek güven kaybına uğrayacağına fakat bu olumsuzlukların onu çok daha güçlü biri haline getireceğine, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle şarkı söylemek aile bireyleri ile birlikte yapılacak bir işten alınterinin fazlasıyla karşılığını bulacağına, birlik ve dayanışma halinde olacağına işaret eder.

Kahve falında telefonda şarkı söylemek hastalıkların kişiye uzak duracağına, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına delalet eder.

Kahve falında başkasının şarkı söylediğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliyle şarkı söylemek düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rızık ve kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, yaşanan küskünlüklerin ve kırgınlıkların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bir kadının şarkı söylediğini görmek kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir