AnaSayfa / Genel / Kahve falında telefonda şarkı söylemek

Kahve falında telefonda şarkı söylemek

Kahve falında telefonda şarkı söylemek bir sıkıntıya girmeye, maddi ve manevi olarak mutlu olunacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, elinde bulunan imkânlara rağmen insanlara olan güveninin sarsılmasından ötürü iş hayatından uzunca bir süre uzak kalacağına ve kendisinin hiç bilmediği bir konuda bazı insanlar tarafından öne sürüleceğine, içine düşeceği zorluklardan kendisini ancak yine onun kurtaracağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında telefonda şarkı söylemek gördüyseniz:

  • Maddi hayatınızda bazı sıkıntılarla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında telefonda şarkı söylemek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, dikkat çekeceğine inanılır.

Kahve falında ağlayarak şarkı söylemek hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına işaret eder.

Kahve falında uçarak şarkı söylemek kafasının karışacağına ve karar vermekte güçlük çekeceğine, yapılan çalışmaların zarar vereceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, sorunların yakın zaman içinde artacağına işarettir.

Kahve falında eşinin şarkı söylediğini görmek dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına, rızkının genişleyeceğine ve böylece hem ağız tadının, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin şarkı söylediğini görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, sorumlulukların azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının şarkı söylediğini görmek hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sağlık sorunlarının uzaklaşması ile kişinin keyfinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında ünlü birinin şarkı söylediğini görmek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, yeni mekânlara gireceğine inanılır.

Kahve falında mikrofonla şarkı söylemek neşeli zamanların yaşanacağına, mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir