AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini görmek

Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini görmek

Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, Allah’ın kendisine çocuklarının mürüvvetini görmeyi nasip edeceğine, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Kahve falında birinin sana şarkı söylediğini görmek kısmetsizlik ve şanssızlıkla geçen zamanlarının da artık geride kalacağına, bolluğun sürekli olacağına ve geçim derdinin biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin sana yalan söylediğini görmek hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine ve bu olayların yanında bir de hastalık yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle şarkı söylemek işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına yorulur.

Kahve falında ingilizce şarkı söylemek güçten ve takatten düşeceğine, işlerinin bozulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına rivayet eder.

Kahve falında televizyonda şarkı söylemek ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna işarettir.

Kahve falında topluca şarkı söylemek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, saygı değer bir konuma çıkacağına, meslek hayatının her daim zaferlerle dolacağına ve hayallerinin peşinde koşmaktan bir an olsun vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında şarkı türkü söylemek eşiyle arasındaki aşkın uzun yıllar devam edeceğine, sağlıklı ve güzel bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir arkadaşının şarkı söylediğini görmek kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, uzun bir zamandan beri hayalini kurduğu arabaya kavuşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir