AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızla kol kola gezmek

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek başarılı bir kişi olacağına, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına ve bütün sorunlarını kısa bir süre içinde hallederek sevdiği kişilere yardım edeceğine, ancak daha sonara falı kapatan kişinin bu kişileri ortaya çıkartacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, çok üzüntü duyulacağına inanılır.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında bir kızla kol kola gezmek mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyle kol kola gezmek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşınla kol kola gezmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, nerede hata yaptığını düşünerek, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kol kola gezmek sabırla hayatına devam edeceğine, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle kol kola gezmek maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine tabir olunur.

Kahve falında biriyle kol kola gezmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, yardım edeceği bazı kişiler ile çok büyük bir işbirliğine gideceğine ve bu sayede herkesin kıskanarak bakacağı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kızla kol kola yürümek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına, yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına yorulur.

Kahve falında erkekle kol kola yürümek yolda birçok sorunla karşılaşmalarına rağmen sıkıntı yaşamadan atlatacaklarına ve işlerinin yolunda gitmesi ile büyük bir zenginliğe ve rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir