AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle uzanmak

Kahve falında sevdiğinle uzanmak

Kahve falında sevdiğinle uzanmak keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, zevcesinin düşmanlığını kazanmaya, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine, kişinin her işte başarılı olacağı güce ve kudrete sahip olacağına, işlerinin yolunda gideceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinle uzanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğinizden beklentileriniz gerçekleşmediğinde hırçınlaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinle uzanmak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğinin yanına uzanmak eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına, elinde bulunan imkânları hayırlı işler için kullanacağına alamet eder.

Kahve falında erkekle uzanmak rahat edeceğine, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kumlara uzanmak bilakis malının çoğalacağına, ismini herkese duyuracağına işarettir.

Kahve falında yeşilliğe uzanmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına tabir olunur.

Kahve falında yan yana uzanmak aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına yorulur.

Kahve falında yatakta uzandığını görmek kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin dizine uzanmak hayatından ve şansından yana razı geleceğine, başarılı işler sayesinde fal sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir