AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak hataların düzeltileceğine ve istenen her şeye kavuşulacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına, beğendiklerini kolaylıkla alabileceğine, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak gördüyseniz:

  • Üzerinde çok fazla durmayın.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, sağlık sorunun kalmayacağına işarettir.

Kahve falında dalgalı denize uzaktan bakmak hayal kırıklığına uğrayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına delalet eder.

Kahve falında birine uzaktan bakmak daha iyi imkânlara sahip olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, işinin ehli durumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzaktan denize bakmak çok büyük ferahlık yaşayacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında eve uzaktan bakmak çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına delalettir.

Kahve falında trene uzaktan bakmak ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgiliye uzaktan bakmak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine alamet eder.

Kahve falında uzaktan birine bakmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir