AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini uzaktan görmek

Kahve falında sevdiğini uzaktan görmek

Kahve falında sevdiğini uzaktan görmek işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini uzaktan gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin uzaktan geldiğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine uzaktan bakmak işlerinin düşeceğine, sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzaktan sevdiğini görmek mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini uzaktan görmek hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi uzaktan görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, yeni ev eşyaları alınacağına alamet eder.

Kahve falında uzaktan sevdiğin kişiyi görmek yeni bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, yeni bir işe girip yeni bir şehre taşınacağına delalettir.

Kahve falında kabeye uzaktan bakmak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine rivayet eder.

Kahve falında eski sevgiliyi uzaktan görmek ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir