AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, bir süre insanlardan uzak olmak isteyeceğine, zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak gördüyseniz:

  • Sosyal yardım projeleri veya benzeri organizasyonlarda karşılaşacağınız kişilerle yapacağınız konuşmalar amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiğinin peşinde koşmak daha çok iş yapacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğinin peşinden koşmak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, huzur ve mutluluğun sürekli artacağına delalet eder.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak sorunların atlatılacağına, hayatında meydana gelecek yeniliklerin yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kızın peşinden koşmak çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet eder.

Kahve falında bir insanın peşinden koşmak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, sevinçten, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında otobüsün peşinden koşmak kötü gününden de geri duracağına, işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına inanılır.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak hayatının karışacağına, neşesini kaçıracağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir