AnaSayfa / Genel / Kahve falında erkeğin peşinden koşmak

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, muradın olacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, aile hayatında çok rahat ve huzurlu dönemlerin yakında olduğuna, çok başarılı işlere girileceğine, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, kişinin çevresinde zenginliği ile nam salacağına alamet eder.

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Mevcut durumdan istediğiniz sonuçları almak veya isteklerinize kavuşabilmak istiyorsanız, diğerlerinin fikirlerine, planlarına veya zamanlamalarına da riayet etmelisiniz.

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, bir toplantıdan diğerine koşacağına, çok iyi bir kariyer edineceğine rivayet eder.

Kahve falında bir erkeğin peşinden koşmak aksiliklerin yakayı bırakmayacağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalettir.

Kahve falında bir kişinin peşinden koşmak günahlarının affedileceğine, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında arabanın peşinden koşmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında araba peşinden koşmak aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, sıhhat ve moral bulacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz atın peşinden koşmak maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, gittikçe azalan işlerin ve kazancın günden güne daha da artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çocuğun peşinden koşmak kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, saygınlığının artacağına tabir olunur.

Kahve falında birilerinin peşinden koşmak haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, söz sahibi olacağına, önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir