AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğin peşinden koşmak

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, gelirini de büyük oranda arttıracağına, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak gördüyseniz:

  • Yapmanız gereken işleri ihmal etmemeye özen göstermelisiniz.

Kahve falında köpeğin peşinden koşmak büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkeğin peşinden koşmak hayırlı bir döneme girileceğine, kar sağlayacağına yorulur.

Kahve falında kızın peşinden koşmak rızkının artacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında otobüs peşinden koşmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kişinin peşinden koşmak daha iyi düşünüp yeni projelere hazır hale gelineceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında sevgili peşinden koşmak çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, deyim yerindeyse çevresinden yükselecek çatlak seslere taviz vermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşının peşinden koşmak elinde bulunan imkânları karşısına çıkan bazı sorunlardan ötürü kaybedeceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına yorulur.

Kahve falında atın peşinden koşmak saygınlık göreceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir