AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, anne ve baba için çok güzel bir sürpriz gerçekleştirileceğine, kişinin madden ve manevi olarak mutlu ve hane halkıyla beraber huzurlu bir hayat süreceğine, mutlu ve sağlıklı olacağına, büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu gördüyseniz:

  • Uzun süredir ilgilenemediğiniz yarım kalan işlerinizi sonuçlandırmak için iyi bir fırsat bulabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, çok üzüntülü ve sıkıntılı günlerin yaklaşmakta olduğuna ve yaşanan her olayın işleri gittikçe daha kötüye götüreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küs olduğunu görmek borç yüzünden uykuların kaçacağına, büyük üzüntüler yaşayabileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küs olmak üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini küs görmek malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine delalettir.

Kahve falında küs olduğun insana sarılmak işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, kişinin tüm isteklerine aynı anda ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında küs olduğun kişiyle kavga etmek sıkıntılı durumlar geçireceğine, büyük aksilikler yaşayacağına, yardım edilen kişilerin ihanetle cevap vereceklerine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında küs olduğun insanın evine gitmek onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına yorulur.

Kahve falında küs birini görmek gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, koltuğunun yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir