AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinle küs olmak

Kahve falında sevdiğinle küs olmak

Kahve falında sevdiğinle küs olmak üzüntülerin, endişelerin ve dertlerin biteceğine, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına, zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küs olmak gördüyseniz:

  • Meydana gelen son olaylar bazı kişilere bakış açınızı değiştirebilir.

Kahve falında sevdiğinle küs olmak sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, gerçek dostluklarına odaklanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğinin küs olduğunu görmek umutlarını kaybedeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğini küs görmek gözünün yükseklerde değil sadece mutlulukta ve huzurda olacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğinle küs olduğunu görmek büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına delalettir.

Kahve falında küs olduğu kişinin elini öpmek alınacak destek ile moral olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında küs olduğun arkadaşla barışmak büyük hatalar yapacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine delalet eder.

Kahve falında küs olup barışmak maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine işaret eder.

Kahve falında küs olunan kişiyle barışmak mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, maddi olarak zengin hale geleceği gibi manevi olarak da önemli bilgilerle donanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir