AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kızı görmek

Kahve falında sevdiğin kızı görmek

Kahve falında sevdiğin kızı görmek her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, aldığı sorumlulukları yerine getirmek için her zamankinden daha fazla çalışacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına, hastalıkların haneden uzak olacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızı gördüyseniz:

  • Çözüm bulma yeteneğiniz size duyulan ihtiyacı arttırabilir.

Kahve falında sevdiğin kızı gelinlikle görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, işini kaybedeceğine, para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin bir kızı görmek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızla birlikte olmak sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kızı öldüğünü görmek kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiği kızı evlenirken görmek ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği kızı başka erkekle görmek uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, evlatlarından hayır bulacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kızı kendi evinde görmek kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir