AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ellerini görmek

Kahve falında sevdiğinin ellerini görmek

Kahve falında sevdiğinin ellerini görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, büyük bir ferahlık yaşanacağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, yalnız hissetmeye, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğinin ellerini gördüyseniz:

  • Ekip çalışmalarına veya grup aktivitelerine açık olmanız ya da katkıda bulunabileceğiniz şeyler varsa kaçmamanız gelecekte yeni fırsatlar doğurabilir.

Kahve falında sevdiğinin ellerini görmek her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin biriyle el ele tutuşmak çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine ve bu fal sahibinin borçlarından kurtulup çok büyük bir rahata kavuşacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kızla el ele tutuşmak bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin birinin elini tuttuğunu görmek mesleğindeki verimliliğinin artacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin elini tutmak eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, geleceğin kişiye çok büyük ve güzel sürprizler hazırlayacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kızın elini öpmek zor durumlarla karşı karşıya kalınacağına, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir