AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin elini tutmak

Kahve falında sevdiğin elini tutmak hastalanacağına ya da talihsiz olaylar yaşayacağına fakat gerçekleri ailesi üzülmesin diye başta ailesi olmak üzere sonrada akrabalarından ve komşularından gizleyeceğine, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, yaptığı ve yapacağı işler ile çok güzel yerlere gelip büyük paralar kazanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin elini tutmak gördüyseniz:

  • Eğlenceli aktivitelere katılmanız geleceğinizi olumlu etkileyebilecek kişilerle bir araya gelmenizi sağlayabilir.

Kahve falında sevdiği kızın elini tutmak çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tutmak ailenin büyüyeceğine, ayıplanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin elini tutmak eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği adamın elini tutmak güçten ve takatten düşeceğine, özel hayatta güzel bir ilişki yaşanacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğin çocuğun elini tutmak masrafların bu dönemde artış göstereceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiği çocuğun elini tutmak kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin elini tutmak gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına ve çok güzel günler göreceğine inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin elini tutmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir