AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak

Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak

Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak girdiği işlerden çok büyük borçlarla çıkacağına, çok büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere gelineceğine, ümitsizliğe, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, büyük zararlara uğrama tehlikesini atlatacağına, çocuklarının fazla olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak gördüyseniz:

  • İlerlemek veya büyümek için gereken neyse yapacaksınız.

Kahve falında sevdiğinin elini tutamamak başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar yapmak için harekete geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilinin elini tutamamak sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, geçim kaygısı duymayacağına alamet eder.

Kahve falında elini tutamamak kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında saçından bir tutam kesmek kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, başarılarının tadına varacağına yorulur.

Kahve falında denizde balık tutamamak iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, sorunların yakın zamanda atılacak akıllıca adımlar sayesinde biteceğine rivayet eder.

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir