Kahve falında denizde balık tutamamak

Kahve falında denizde balık tutamamak ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, galibiyetlerinin de çoğalacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, yaşanan kötü olayların unutulması için uzun bir süreliğine inzivaya çekileceğine,  diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına ve rahat bir hayat sürüleceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, ayıplı yolara sapacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında denizde balık tutamamak gördüyseniz:

  • Belirsizlik içeren konulara rağmen duygusal riskler alıyor olabilirsiniz.

Kahve falında denizde balık tutamamak maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine rivayet eder.

Kahve falında balık tutamamak mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine delalettir.

Kahve falında saçının tutam tutam döküldüğünü görmek sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü falı kapatan kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına delalettir.

Kahve falında tutam saç görmek saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, fal sahibini üzmeyi planlarken tam tersine yüzünü güldüreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini tutamamak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, zorlukların ve sıkıntıların aşılacağına yorulur.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, aile hayatında üzücü ve can sıkıcı şeyler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında düşen birini tutamamak sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine alamet eder.

Kahve falında kakasını tutamamak sorunlarının iş konusunda büyük deneyimlere sahip bir kimseden alacağı yardım sayesinde çözüleceğine, araba alınacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir