Kahve falında sevdiğinin başka birini sevdiğini görmek

Kahve falında sevdiğinin başka birini sevdiğini görmek maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, elindeki malların gideceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine, her çalışması ile büyük ses getireceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine ve çok rahat ve refah içinde bir hayat yaşayıp huzurlu olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğinin başka birini sevdiğini gördüyseniz:

  • Hoşça vakit geçireceğiniz güzel şeyler paylaşabileceğiniz ortamlarda bulunacaksınız.

Kahve falında sevdiğini başka kızla görmek kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, dünya nimetlerinin en hayırlılarından daha fazla istifade edeceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğini başka yüzle görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin başka birini sevdiğini görmek yaşadığı zorlukların son bulacağına, huzurlu bir kişiliğe sahip olacağına ve başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, güzel günler yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başka birini sevmek Allah’ın kendisine pek çok lütuf sunacağına, kısmetinin ve şansının da açılması sayesinde her arzusunun yerine geleceğine, rızkın çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinizi başkasiyla görmek yaptığı işe gösterilen ilginin çoğalacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi başka biriyle görmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir