AnaSayfa / Genel / Kahve falında başka birini sevmek

Kahve falında başka birini sevmek

Kahve falında başka birini sevmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, kimseye el açmak zorunda kalmayacağına delalettir.

Kahve falında başka birini sevmek gördüyseniz:

  • Elinizdeki, sizi uğraştıran herşeyi başarıyla tamamlayıp, ileriye yönelik planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında evliyken başka birini sevmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğini başka bir kızla görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başka birini sevmek elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına ve bu kişiyi çok mutlu edeceğine, gün günden daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi başka biriyle görmek ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle sevgili olduğunu görmek geleceğinizde ve ahiret hayatınızda mutlu olacağınıza, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin erkeği başka bir kızla görmek çok zor dönemlerin geçirileceğine, çok eğleneceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinizi başkasiyla görmek çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, kıran ve sıkıntı çekmesine neden olan herşeyin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin başka biriyle evlendiğini görmek rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, fal sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir