AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak bunlar yetmezmiş gibi bir de sağlık sorunlarının başgöstereceğine, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, büyük adımlar atacağına, yaptığı hataları düzelteceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, güzel bir şekilde devam eden ve büyük kazanç beklentisi ile yapılan bir projenin askıya alınacağına, kendisine yol göstereceğine ve elinden geldiğince sıkıntısını azaltmak için imkânlarını seferber etmekten geri durmayacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu etkileyebilecek kişisel veya fiziksel değişikler yapabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin arkasından ağlamak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askere gidenin arkasından ağlamak bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına tabir olunur.

Kahve falında cenazenin arkasından ağlamak iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından ağlamak işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına delalettir.

Kahve falında cenaze arkasından ağlamak yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine, umutsuzluğunun ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında giden birinin arkasından ağlamak çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine ve herhangi bir hastalık ile bir sorun yaşamayıp çok sıhhatli olacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölen birinin arkasından ağlamak iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına alamet eder.

Kahve falında eşinin arkasından ağlamak iş hayatınızda sizi çekemeyen kişilere, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir