AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen anne baba görmek

Kahve falında ölen anne baba görmek

Kahve falında ölen anne baba görmek afiyette olacağına, harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, falı kapatan kişinin planlarının ters tepeceğine, söz dinleyen ve ailesine hürmet gösteren bir evlat olacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, kendisini iyi ve huzurlu hissedeceğine inanılır.

Kahve falında ölen anne baba gördüyseniz:

  • Hiç tanımadığınız kişilerden fayda görebileceğiniz bir yıllık süreçte olacaksınız.

Kahve falında anne babasının kavga ettiğini görmek kazancından başkalarına da vereceğine, hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına işarettir.

Kahve falında anne baba kavgası görmek hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş anne baba görmek sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine delalettir.

Kahve falında babanı anneni görmek çok zor durumlarla ve sıkıntılı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına alamet eder.

Kahve falında annesinin ve babasının boşandığını görmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, gözünü bürüyecek olan dünya malı nedeni ile yanlış yollara gireceğine ve Allah katında bir günahkâr sayılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anne babayı hacca giderken görmek buna rağmen kazanç getireceğine, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına inanılır.

Kahve falında anne babayı yatarken görmek duygularının karşılıklı olacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, musibetlerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında ölü anne ve baba görmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir