AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek masa başı bir işe gireceğine, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, büyük bir üzüntü ve endişe yaşayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, yoğun duygular yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında sevdiğinin annesini ve babasını görmek mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinin anne ve babasını görmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin anne ve babasını görmek nankörlük, vefasızlık ve haksızlık göreceğine, bir sebeple yapılmak istenen bir projede yalnız kalınacağına, büyük bir emek verilen aile işinde zarar edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin anne babasını görmek sağlık sorunlarının son bulacağına, insanlarla bir araya geleceğine tabir olunur.

Kahve falında annesinin babasını öldürdüğünü görmek müşterinin çoğalacağına ve fal sahibinin yüzünün güleceğine, umutlarına, hayallerine kavuşacağına yorulur.

Kahve falında anne babayı namaz kılarken görmek can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında anne babaya dua etmek yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Kahve falında annenin babayı aldattığını görmek evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, düşüncelerini net olarak açamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir