AnaSayfa / Genel / Kahve falında ben fıstık görmek

Kahve falında ben fıstık görmek

Kahve falında ben fıstık görmek zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına, yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, yeni bir işe girileceğine, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına, esir olanların özgürlüğüne kavuşacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına inanılır.

Kahve falında ben fıstık gördüyseniz:

  • Baskı altında hissedebilir, bazı işlerimizde engellerle karşılaşabilir, gecikmeler yaşayabiliriz veya görevlerimizi hafife aldığımızı söyleyen kişiler moral bozabilir.

Kahve falında ben fıstık görmek eski arkadaşlarla çok fazla görüşülemeyeceği gibi, yeni bir çevre edinileceğine, çok huzurlu ve çok mutlu bir halde olduğuna, bundan sonra başına gelebilecek hiçbir olaydan ötürü isyan etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında benli kadın görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına tabir olunur.

Kahve falında insana benzeyen maymun görmek huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, bol hayır duası alınacağına rivayet eder.

Kahve falında beni öpmek aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında insana benzeyen at görmek aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında et beni görmek işine ve ailesine dört elle sarılacağına, canla başla çalışacağına, başarılı olacağına, kazanç elde edeceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine inanılır.

Kahve falında boynunda ben görmek çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, dara düşeceğine ve keder sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yüzünde et ben görmek kendisini üzen ve zor günler geçirmesine neden olan olayları zorluk çekmeden ortadan kaldıracağına, yaşam enerjisine kavuşacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir