AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayakta bebek uyutmak

Kahve falında ayakta bebek uyutmak

Kahve falında ayakta bebek uyutmak diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına, tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, zor günlerden geçeceğine, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında ayakta bebek uyutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz birisinden biraz uzak kalıyorsunuz.

Kahve falında ayakta duran bebek görmek çok zor zamanlar geçireceğine, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, büyük bir saygınlık kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta bebek görmek şansının ve bahtının açılacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bebeği ayakta sallamak uzun zamandan beri birlikte olunan kişi ile artık evlilik yoluna girileceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine işarettir.

Kahve falında ayakta bebek uyutmak büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakta bebek sallamak hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, güzel günler için yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ayaktan bıçaklanmak ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, bunu da herkese ilan edeceğine delalettir.

Kahve falında kurşunla ayaktan vurulmak dini duygularının ve inancının güçleneceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakta et parçası görmek kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, ailesinin geçimini sağlayamaz ve onların karnını doyuramaz olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir