AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiğinin ağladığını görmek

Kahve falında sevdiğinin ağladığını görmek rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, faydalı şeyler yapacağına, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, günah işlemeyi terk edeceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ağladığını gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında sevdiğin birine sarılarak ağlamak fırsatların heba edileceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin yanında ağlamak uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılmak ve ağlamak rızık ve kazanç elde edeceğine, sevinçli ve güzel haberler alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin biri için ağlamak iyileşeceğine, ferahlayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği biri için ağlamak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, ancak gereken aşamalar aşılmadığı için yer yer sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın ağladığını görmek haksızlık ve nankörlük göreceğine, birçok konudaki problemlerin bir anda çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir