AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine, her zaman hürmet göreceğine, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, terslik yaşayacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, konuşmaz olacağına, hayata karşı bakışının olumlu yönde değişeceğine, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını gördüyseniz:

  • Kendinize dürüst olmanız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kızın ağladığını görmek hasretlerin biteceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızın ağladığını görmek bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına inanılır.

Kahve falında kızına ağlamak ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kıza sarılıp ağlamak birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine delalet eder.

Kahve falında küçük bir kızın ağladığını görmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve inanıp, azmedip, çabaladıktan sonra hiçbir konuda hevesinin kursağında kalmayacağına delalettir.

Kahve falında kızının ağladığını görmek yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kızının öldüğünü görüp ağlamak çok büyük başarılar kazanılacağına, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarak ağlamak sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine, kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir