AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak şansın yaver gideceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânların çeşitli sorunlara sebep olacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak gördüyseniz:

  • Yakınen tanımadığınız kişilerle bilgi paylaşmanız kayıplara neden olabilir, güvendiğiniz kişilere yakın durun.

Kahve falında sevdiğin kişiyle ağlamak girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişi için ağlamak belalı insanlara denk geleceğine, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin ağladığını görmek para yatıracağına ve zarar edeceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılıp ağlamak sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, ilim sahibi insanlardan öğreneceklerini kendi yaşamına da uygulamaya çalışacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yanında ağlamak aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişinin ağladığını görmek başka kimselere de yardım edeceğine, yönetici makamına geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişinin ağladığını görmek güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, doğru kararların alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölen kişinin ağladığını görmek işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir