AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini yakışıklı görmek

Kahve falında sevdiğini yakışıklı görmek

Kahve falında sevdiğini yakışıklı görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, kendi kabuğuna çekileceğine, daha sonra da bunun meyvelerini toplayacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, kötü haberlerin alınacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlardan ağır eleştiriler alacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiğini yakışıklı gördüyseniz:

  • Uzlaşılması zor isteklerle gelen kişiler yorucu olabilir, elinizden geldiğince kayıtsız kalmaya çalışmalısınız.

Kahve falında sevdiğini yakışıklı görmek gittiği yolda muvaffak olacağına, en karanlık zamanında elinden tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı birini öpmek en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına delalet eder.

Kahve falında babayı yakışıklı görmek engellerin aşılacağına, sevdiklerinden şefkat ve yoğun ilgi görerek mutlu olacağına delalettir.

Kahve falında yakışıklı erkek çocuğu görmek deşarj olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine delalet eder.

Kahve falında tanımadığın yakışıklı bir erkek görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, önünün kapanacağına delalet eder.

Kahve falında genç yakışıklı erkekle öpüşmek düzenli bir işe girileceğine ve kazancın artacağına, işinin ehli olması ve o işin eğitimini almış olması nedeni ile ticaret hayatında nitelikli elemanlardan olup, iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle evlenmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, alacağı bazı yardımlar sayesinde çok hayırlı ve güzel işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında yakışıklı birini çirkin görmek çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir