AnaSayfa / Genel / Kahve falında babayı yakışıklı görmek

Kahve falında babayı yakışıklı görmek

Kahve falında babayı yakışıklı görmek çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, işlerden kazanç elde etmek için yeni yollar deneneceğine, ayrıca bir değil, birden fazla evinin, arabasını ve toprağının olacağına, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, yeni bir çevre edinileceğine delalet eder.

Kahve falında babayı yakışıklı gördüyseniz:

  • Doğru tavır almanız durumunda her şey istendiği gibi sonuçlanabilir veya istekleriniz gerçek olabilir.

Kahve falında babayı yakışıklı görmek iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birini yakışıklı görmek kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına yorulur.

Kahve falında ölüyü yakışıklı görmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı erkekle öpüşmek Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Kahve falında genç ve yakışıklı erkek görmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, doğru karar veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı bir erkeği öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, komşular tarafından kötülenileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yakışıklı olduğunu görmek uğursuzluklarla karşılaşacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına işaret eder.

Kahve falında yakışıklı doktor görmek bir sebeple ruhen güçsüz düşüleceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir