AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini söylediğini görmek

Kahve falında sevdiğini söylediğini görmek

Kahve falında sevdiğini söylediğini görmek kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, para sıkıntısı çekeceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, yiyip içeceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini söylediğini gördüyseniz:

  • İyiyi kötüden ayırmadan hareket etmeniz gerekiyor olabilir.

Kahve falında eski sevgiliye sevdiğini söylemek çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliye sevdiğini söylemek umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, çok iyi işlere imza atıp çok sevilen bir kişi ve çok iyi bir aile babası olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin adını söylemek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, sırların ortaya çıkmasına alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek eline geçen iş fırsatlarını çok daha rahat bir şekilde değerlendireceğine, sevgilinizle küsmeniz aradaki hissedilen duyguların güçleneceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine şarkı söylemek hayatının güllük gülistanlık olacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birisine sevdiğini söylemek mutluluk gözyaşı dökeceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, elinin bolluk ve bereketten çıkmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe onu sevdiğini söylemek hayırlı insanlar ile tanışılacağına ve engel olan insanlara rağmen mutlu bir hayat sürüleceğine, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir