AnaSayfa / Genel / Kahve falında birisine sevdiğini söylemek

Kahve falında birisine sevdiğini söylemek

Kahve falında birisine sevdiğini söylemek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kazancın düşeceğine ve sıkıntılı günler yaşanacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına rivayet eder.

Kahve falında birisine sevdiğini söylemek gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarla, eski meslektaşlarınızla, ilkokul öğretmeninizle, uzun zamandır görmediğiniz yakınlarınızla veya sevgililerinizle görüşme isteği duyabilirsiniz.

Kahve falında birine sevdiğini söylemek işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiği kişiye sevdiğini söylemek tabiri caizse ağlayıp dövüneceğine, bunun için her gün şükredeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir erkeğe sevdiğini söylemek maddi olarak çok ileri düzeye geleceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye sevdiğini söylemek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına işarettir.

Kahve falında sevdiğini söylemek çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, moralinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında bir kıza sevdiğini söylemek düzenbaz insanlarla tanışarak yanlış işlere girişeceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiye onu sevdiğini söylemek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliye sevdiğini söylemek bolluk ve berekete kavuşulacağına, sevdiği bazı kişilerden alacağı destek sayesinde çok iyi çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir