AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine yalan söylemek

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek tartışmalar yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine işarettir.

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Kahve falında sevdiğine yalan söylemek ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, etrafındaki insanlardan herhangi bir şekilde yardım görmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin yalan söylediğini görmek hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin yalan söylediğini görmek hayalindeki her şeye zamanla kavuşacağına, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, şan şöhret kazanacağına delalet eder.

Kahve falında annenin yalan söylediğini görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında birine yalan söylemek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin yalan söylediğini görmek güzel, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin size yalan söylediğini görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına rivayet eder.

Kahve falında birinin yalan söylediğini görmek dertlerin biteceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, yaşam şartlarının düzeleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir