AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına, dostluk, barış, sevgi ve dayanışma içinde yaşamayı seçeceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, verilen kararların uygulanmamasından ötürü maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, bazı maddi problemlerin baş göstereceğine, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek gördüyseniz:

  • Yalnız bir erkekseniz, bir maceraya atılabilir ya da gerçekten sevebileceğiniz bir kadınla karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin ismini söylemek herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına yorulur.

Kahve falında yusuf ismini söylemek iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ismini söylemek uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, kısmetinin ve şaşının her zaman yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında evliya ismi söylemek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, kendisine yapılacak bir ihanetten ötürü büyük bir üzüntü içine düşeceğine delalettir.

Kahve falında erkek ismi söylemek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, bazı ürünlerin piyasada azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgilinin ismini söylemek farklı mesleklerden insanlarla bir araya geleceğinize ve yeni ortaklıklar sayesinde kazanacağınız ticari itibarın da artacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında mehmet ismini söylemek zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine alamet eder.

Kahve falında bebek ismi söylemek mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine ve daha sonra çok güzel ve kazançlı günlerin başlayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir