AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini sarılmak

Kahve falında sevdiğini sarılmak

Kahve falında sevdiğini sarılmak kısmetli kapıların açılacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, ofisteki ağız tadının kaçacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sarılmak gördüyseniz:

  • Ani kararlar vermeniz veya ani hareketlerde bulunmanız durumunda hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğine sarılarak beraber ağlamak daha büyük kazançlar elde edileceğine, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek artık daha dikkatli davranacağına, sorunlarının kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek yeni ve daha büyük hedeflere göz dikileceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılmak geleceğin güzelliklerle dolacağına, ekmeğinin azalmayacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği adamla sarılmak zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğinin sarıldığını görmek kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, işlerin gün geçtikçe daha da artacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir