AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek

Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken görmek kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, yağmur yağmamasına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğini başkasıyla sarılırken gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında sarı köpek sevmek fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sarılıp ağlamak hiç beklemediği bir yerden para geleceğine, sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine ve bu nedenle ele güne muhtaç olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle sarılmak iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yeni mallara kavuşacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kızla sarılmak sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiği birine sarıldığını görmek fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek ferahlığa çıkacağına ve çözümsüz kalmış problemlerin çözümleneceğine, yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında sevdiği erkekle sarılmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Kahve falında platonik sevdiğine sarılmak eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine hem de çalıştığı işi çok başarılı bir noktaya taşıyacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, büyük miktarda ve helal kazanç elde edileceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hal alacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir