AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine sarılmak

Kahve falında sevdiğine sarılmak

Kahve falında sevdiğine sarılmak ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, attığı adımların boşa çıkacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğine sarılmak gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Kahve falında sarı köpek sevmek ters giden işlerin düzeleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin adamla sarılmak can ve mal güvenliğini kaybedeceğine, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğini öpmek sarılmak prestij kaybı yaşanacağına, büyük sıkıntıları olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğini sarılmak öpmek kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarıldığını görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılmak eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğiniz kişiye sarılmak hem maddi hem de manevi olarak güç kudret sahibi olacağına, hayırsız kişilerin aileden uzaklaştırılacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğine sarılarak uyumak büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sonu hüsranla bitecek bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir