AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını görmek kısmetin bollaşacağına, mesleğinde ve ticaret yaptığı sektörde rakiplerini geride bırakacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, arzularına ve emellerine kavuşacağına, aydınlığa çıkılacağına, yeni bir yol tutulacağına, zararlı kişilerden uzak durulacağına, zararın telafi edileceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin başkasına sarıldığını gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha iyi bir hale getirmek için sevdiğiniz kişiye bir sürpriz yapmaya çalışın.

Kahve falında sevdiğinin boynuna sarılmak hayatında meydana gelecek güzel gelişmeler sayesinde huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine, büyük emekler vereceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği birine sarıldığını görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin sarıldığını görmek atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, onlar sayesinde moral bulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğine sarılıp öpmek çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, falı kapatan kişinin, bu haberden ötürü neredeyse yıkılan kişiye çok büyük bir destek olacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin sana sarılmasını görmek evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine sımsıkı sarılmak uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kıza sarılmak kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, başarısının çoğalacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiye sarılmak sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir