AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin sarıldığını görmek

Kahve falında sevdiğinin sarıldığını görmek sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, yeni işlere girileceğine, işlerin daha kötü bir hal alacağına, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin sarıldığını gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Kahve falında sevdiğini başkasına sarılırken görmek çalışmalarının ve performansının değerlendirilmesi sonucunda terfi alacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yavru sarı kedi sevmek geçim derdinin biteceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiye sarıldığını görmek evine huzurun ve bereketin geleceğine, dualarının kabul olacağına, istediklerini elde edeceğine, çalışmalarının ve emeklerinin karşılığını alacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin çocuğa sarılmak maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, sevinileceğine ve huzurlu olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiği kişiyi sarılmak büyük özgüven kazanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin ünlüye sarılmak çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına, ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini sarılmak ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, ikisinin de hayatlarını baştan sona değiştireceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği birine sarılmak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine ve hayırlara vesile olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir