AnaSayfa / Genel / Kahve falında park görmek

Kahve falında park görmek

Kahve falında park görmek yakın zamanda rahat edeceğine, sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, böylece falı kapatan kişinin, sorunlarından kurtulacağına, dönüşte iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük projeler ve çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş yerinde de prensipli, sevdiklerine bağlı, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında park gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri hafife almamalısınız.

Kahve falında park yapıldığını görmek ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, yeni başlangıçlar yapacağına tabir olunur.

Kahve falında parkta yürümek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında arabayı park ettiği yeri bulamamak gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine delalettir.

Kahve falında park etmek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına, başarı için fırsatların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parkta olmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yeniden can bulacağına delalet eder.

Kahve falında parkta oturmak dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında otobüs park etmek uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kazalardan, belalardan korunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parkta dolaşmak tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına, anne baba duasının alınacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir