AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini kavga ederken görmek

Kahve falında birini kavga ederken görmek

Kahve falında birini kavga ederken görmek gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, kazançlı işlere gireceğine, yeni yatırımlar yapacağına, rahatının her zaman yerinde olacağına, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, zengin bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine tabir olunur.

Kahve falında birini kavga ederken gördüyseniz:

  • Karşılaştığınız olumsuzlukların en önemli sebeplerinden biri aşırı titiz davranmanızdır.

Kahve falında kavga ederken kan görmek çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına, bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşını kavga ederken görmek yolunu gözlediği kişilere kavuşacağına, küs olduğu kişilerle yeniden bir araya geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuzenini kavga ederken görmek ruhen rahatlığa erileceğine, aile bireyleri tarafından deyim yerindeyse kendisine cephe alınacağına, fal sahibinin yalnızlaşacağına, çaresiz ve üzgün hallere düşeceğine yorulur.

Kahve falında köpekleri kavga ederken görmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşlarını kavga ederken görmek aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine rivayet eder.

Kahve falında başkalarını kavga ederken görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına inanılır.

Kahve falında anne ve babayı kavga ederken görmek faturalarını ödeyemez olacağına, karamsarlığa düşeceğine alamet eder.

Kahve falında kavga ederek ayrılmak çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, Allah’ın yardımı ve izni ile çok güzel işlere gireceğine, büyük bir yenilgi alacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir