AnaSayfa / Genel / Kahve falında yılan ayağı görmek

Kahve falında yılan ayağı görmek

Kahve falında yılan ayağı görmek çok hayırlı haberler alacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, yeni bir yol çizileceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, sıkıntılarının daha da artacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine işaret eder.

Kahve falında yılan ayağı gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Kahve falında ayağa dolanan yılan görmek sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına alamet eder.

Kahve falında ayağını yılan ısırmak sıkıntılarını üzerinden atacağına, rızkın artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayaklarına dolandığını görmek ertelenen bir tatile çıkılacağına, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında ayak ucunda yılan görmek kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, zafer elde edileceğine yorulur.

Kahve falında ayakla yılan ezmek kısmetsizlik yaşanmayacağına, insanlar tarafından takdir toplayacağına, itibar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yılanın ayaklarını görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayakları olan yılan görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, çok büyük ve çok hayırlı işlere imza atacağına, büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında iki ayaklı yılan görmek çocukken kendisine aşılanan sorumluluk duygusu sayesinde daha genç yaşlarında bile mal, mülk, para ve makam sahibi olacağına, bazı meselelere aşırı şüpheci yaklaşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir