AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden yardım istemek

Kahve falında ölü birinden yardım istemek

Kahve falında ölü birinden yardım istemek aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birinden yardım istemek gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planları bozabilir.

Kahve falında ölüden yardım istemek yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine, neşe içinde olacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinden yardım istemek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında bir arkadaşından yardım istemek sıkıntıya düşeceğine, sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında yardım etmek istemek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, rızkının ve kazancının bol olacağına delalet eder.

Kahve falında birilerinden yardım istemek sorunlarından ötürü çok büyük zararlar yaşayacağına, parasının ve malının da artacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşten yardım istemek bilgili, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinden yardım istediğini görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına işaret eder.

Kahve falında başbakandan yardım istemek yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir