AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğini hastanede görmek

Kahve falında sevdiğini hastanede görmek

Kahve falında sevdiğini hastanede görmek eğer işsizse iş bulacağına, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine neredeyse içinden çıkılamaz bir hal alacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına, kişi işsiz işe çok para kazandıran bir işe gireceğine, kalabalık ortamlarda kişinin egosunu yükseltecek konuşmalar olacağına, vefalı bir insan olacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, hayırlı kişiler ile tanışacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğini hastanede gördüyseniz:

  • Anında ya da hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Kahve falında sevdiğin birini hastanede görmek yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, iyi bir aile reisi ve baba olacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, hikmetli ve âlim insanlar arasında yer alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek problemlere çözüm bulunacağına ve zor günlerin biteceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hastanede görmek kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine, işlerinde atacağı adımlar sayesinde şansının döneceğine yorulur.

Kahve falında sevdiği insanı hastanede görmek sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çok hayır duası alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocasını hastanede görmek küslüklerin biteceğine, çok iyi işlere imza atıp büyük miktarlarda para kazanacağına işarettir.

Kahve falında hastaneden rapor almak farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına inanılır.

Kahve falında hastanede işe başlamak sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, en kısa zamanda ayağa kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir