AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek şansının da açık olacağına, kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, ağız tadının yerine geleceğine, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, kazançlı çıkacağına, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede gördüyseniz:

  • Maddi harcamlarda bulunmadan da karşınızdakilieri etkileyebilirsiniz.

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet eder.

Kahve falında ölen kişiyi hastanede görmek anne baba duaları alınacağına, başarılarının artacağına böylece hayatının çok daha güzel ve keyifli bir hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğini hastanede görmek mesleğinde çok başarılı olacağına, kazancın artacağına, işlerin de hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevdiği insanı hastanede görmek eski yaşamının aksine daha da zenginleşerek alım gücünün herkesi imrendirecek kadar artacağına, bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin birini hastanede görmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, kazancın daha da artacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına, kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında sevdiğin kişiyle aynı evde olmak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, ancak daha sonra bu sorunlardan kolayca kurtulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir