AnaSayfa / Genel / Kahve falında hastaneden rapor almak

Kahve falında hastaneden rapor almak

Kahve falında hastaneden rapor almak boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, zor zamanların ve tartışmaların geride kalacağına, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine, istediklerini elde etmeyi başaracağına, önemli işler yapacağına, hayatın yoluna gireceğine, geleneklere ve göreneklere değer verileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında hastaneden rapor almak gördüyseniz:

  • Tatsız da olsa olayların üzerine gitmekte fayda var.

Kahve falında hastaneden rapor almak çok büyük hayır duaları alacağına, rakiplerinin birkaç adım önüne geçeceğine, zorlukları teker teker aşacağına tabir olunur.

Kahve falında hastane raporu görmek eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, anne ve babanın kalbinin kırılacağına, kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında doktor raporu görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sağlık raporu görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında doktor raporu almak kişinin korkulardan, kuruntulardan, borçlardan, hastalıklardan ve huzursuzluktan uzak kalacağı bir hayatı olacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüm raporu görmek çok daha iyi yerlere geleceğine, iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında rapor almak sevilen bazı kişilere yaşadıkları sıkıntılardan dolayı maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına ve atılan her adımın gerek aile hayatı gerekse de iş hayatı için büyük mutluluklar getireceğine, yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında rapor görmek eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir