AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek yaşamının tazeleneceğine, çok güzel bir mevkiye geleceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, özellikle başkalarının gözünde güzel olmak ve değerli bulunmak için çaba harcanacağına, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede gördüyseniz:

  • Aşırı tepkilerden veya radikal adımlar atmaktan kaçınmamız gerekiyor.

Kahve falında sevdiği kişiyi hastanede görmek çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, maddi ve manevi açıdan tam bir yıkım yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hastanede görmek kazançlı olacağı işlere gireceğine, fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine işarettir.

Kahve falında bir kişiyi hastanede görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölen kişiyi hastanede görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hastanede görmek sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, huzur ve sakinliğin yerini, kavgaların ve anlaşmazlıkların alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevdiği insanı hastanede görmek çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin birini hastanede görmek ortaklık kurduğu bir kişinin kendisini yarı yolda bırakacağına, yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyi kucaklamak bir anda yokluğa düşüleceğine, canını dişine takarak kazandıklarını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir