AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu görmek

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu görmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına ve çocuklarına güzel bir hayat bırakma amacını da yerine getireceğine, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına ve çok daha iyi işler gerçekleştirileceğine, zor durumda kalınan bir dönemin bu sayede son bulacağına, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu gördüyseniz:

  • Sıkışıklığınızı giderecek çareler bulabilmeniz zor değildir.

Kahve falında sevdiğini hasta görmek makamını kaybedeceğine, etrafındaki insanlara yardım edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı hasta görmek yönetici konumuna yükselerek başka kişilere hükmedeceğine, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin hastalandığını görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak kredi çekileceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına inanılır.

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, çok sevinçli haberlerle günden güne daha da mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek yanlış giden neyse düzeltilmesi için uğraşılacağına, yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiklerini hasta görmek yaşamının daha kolay hale geleceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir