AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını görmek neşesinin de yerine geleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği birinin hastalandığını gördüyseniz:

  • yanlız sevdiğinizin size sadık olduğu kadar sizin ona sadık olmadığınız görülüyor.

Kahve falında sevdiği birinin hasta olduğunu görmek ihtiyaçlarının ve eksiklerinin artacağına, aşırı agresif bir hale gelmesinden dolayı iş ortamında da sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinin hastalandığını görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, zarar ettiği bir işte kendisine yardım edecek deneyimli biri sayesinde işleri toparlayacağına ve kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğini hasta olarak görmek sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi hasta görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, bu sıkıntılardan ötürü çok üzüntü duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyi hasta görmek yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin birinin hasta olduğunu görmek daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kızı hasta görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği insanı hasta görmek toplum nazarında saygın bir kimliğe kavuşulacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir