AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak yaptığı işin de sıkıntılı olması sebebiyle istenmeyen durumlara düşeceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, sıkıntıya düşenlerin yanında olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, kişinin mutsuzluğundan, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak gördüyseniz:

  • Kızgınlığa izin vermemelisiniz.

Kahve falında sevdiğinin hasta olduğunu duymak sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin hasta olduğunu duymak ortaya koyduğu projelerin kıskanan kişiler tarafından kötüleneceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında annenin hasta olduğunu duymak haybeye para ve zaman harcayacağına, şifaya kavuşacağına, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, başarısının önündeki engellerin kalkacağına, mutluluğunun da hayat boyunca süreceğine delalet eder.

Kahve falında hasta olduğunu duymak ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında hasta birini duymak iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine yorulur.

Kahve falında birinin hastalandığını duymak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında yakının hasta olduğunu duymak sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine, kötü insanlar ile arkadaşlık etmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında hasta birinin öldüğünü duymak sıkıntılı ve sorunlu dönemler yaşanacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir